Cursul de arme.Hobby sau necesitate? Bucuresti

Cabinetul nostru de psihologie ofera servicii de Cursul de arme.Hobby sau necesitate? si este agreat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii – certificat nr.735/2018 pentru furnizarea de servicii psihologice in domeniul sigurantei transporturilor.

Cursul de arme.Hobby sau necesitate? Bucuresti

Pentru a oferi beneficiarilor nostrii servicii eficiente si complete de Cursul de arme.Hobby sau necesitate? Bucuresti, colaboram cu centrul medical autorizat pentru eliberarea fisei medicale pentru angajare, a fisei medicale permis auto, a fisei medicale portarma si a avizului medical pentru soferi profesionisti.

Fisa medicala curs arme, fisa medicala permis arma, aviz psihologic curs arme

Pentru autorizarea obținerii permisului de armă letală sau neletală, legea impune necesitatea unui curs de arme care să ofere atât pregătire teoretică, cât și practică în domeniul armelor și munițiilor. De asemenea, instruirea ca instructor în poligonul de tragere este un prealabil esențial pentru practicarea și atestarea în acest domeniu vast.

Obligația Evaluării Medicale și Psihologice pentru Cursanți

Atât persoanele pasionate de lumea armelor de foc, cât și cele implicate în tirul sportiv sau vânătoare au obligația legală de a urma un astfel de curs. Pentru a participa la aceste cursuri, este necesară o evaluare medicală și psihologică prealabilă. Astfel, viitorii cursanți trebuie să prezinte un certificat medical pentru permisul de portarmă și un aviz psihologic pentru permisul de armă.

Rolul Evaluării Medicale și Psihologice

Aceste documente au rolul de a elimina din start persoanele care, din cauza unor tulburări psihice sau patologii fizice, ar putea să pună în pericol propria viață sau viața altora prin utilizarea unei arme. Prin această evaluare, se asigură că participanții la cursuri de arme sunt apte din punct de vedere medical și psihologic pentru a înțelege și respecta responsabilitatea implicată de deținerea și manevrarea unei arme.

Pentru mai multe informații și pentru a participa la cursurile noastre de arme, vă invităm să ne contactați la https://gunpro.ro/contact/

Prezenta la cursurile de arme este conditionata de aptitudinea psihologica si medicala pentru folosirea unei arme, mai precis viitorii cursanti vor trebui sa prezinte un certificat medical permis portarma si un aviz psihologic permis arma. Aceste doua documente au rolul de a elimina din start persoanele care, din cauza unor tulburari psihice sau patologii fizice, si-ar pune viata in pericol sau ar pune viata altora in pericol utilizand o arma.

Avizul psihologic pentru cursul de arme este rezultatul unei testari psihologice permis portarma care masoara atat tendinta catre depresivitate si deci predispozitia catre suicid, cat si agresivitatea, adica tendinta de a-i rani pe ceilalti si impulsivitatea, tendinta de a reactiona sub impulsul trairilor emotionale de moment. Atat certificatul medical permis portarma, cat si avizul psihologic permis arma au o valabilitate de 6 luni de la momentul examinarii.

Adesea, în special în ultimii ani, au fost raportate accidente în poligoanele de tragere, evidențiind imperativul respectării condițiilor de autorizare și a cerințelor tehnice în acest domeniu. Implementarea tuturor măsurilor de securitate este esențială și evidentă.

Cursuri pentru permis port-arma

Pot urma cursurile de arme numai persoanele care au implinit varsta de 18 ani, nu au antecedente penale si sunt apte din punct de vedere medical si psihologic. Certificatul medical permis portarma trebuie sa fie eliberat de o unitate sanitara autorizata, iar avizul psihologic permis arma trebuie sa fie efectuat in cadrul unui cabinet psihologic abilitat in acest sens.

Modalitati de contact

Pentru fisa medicala curs arme și muniții, puteți efectua examinarea la clinica Rommed2000, o clinică autorizată în domeniul armelor și munițiilor. De asemenea, Cabinetul Psihologic Davidescu Mihaela oferă testare psihologică pentru permisul de portarmă și eliberează avizul psihologic pentru cursul de arme și muniții. Pentru a programa ambele examinări, atât cea medicală, cât și cea psihologică, vă rugăm să sunați la numerele de telefon: 0720897325 sau 0726366370. Fisa medicala pentru permisul de portarmă și avizul psihologic pentru permisul de portarmă sunt eliberate pe loc.

APEL TELEOFNIC