Anunturi

ANUNT:

Anunturi psihologice

CURTEA CONSTITUŢIONALA organizeaza in data de 11 februarie 2019, ora 10:00, concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante de magistrat-asistent din cadrul Corpului magistratilor- asistenți si personal de specialitate juridică asimilat magistratilor-asistenti din cadrul Compartimentului de cercetare, documentare și biblioteca.

Pentru exercitarea functiei de magistrat asistent, solicitantul trebuie sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic. Avizul psihologic care stabileste aptitudinea pentru magistrat reprezinta actul eliberat in urma unei sesiuni de testare psihologica, evaluare care trebuie sa ia in considerare echilibrul emotional, lipsa agresivitatii, a impulsivitatii si a altor tendinte psihopatologice sau dezadaptative. De asemenea, pentru a fi apta psihologic pentru functia de magistrat, persoana in cauza trebuie sa dea dovada de responsabilitate crescuta, spirit analitic, rationament si sociabilitate in limite normale. Pentru alte detalii privind conditiile de participare, accesati.

Pentru detalii privind tariful evaluarii psihologice pentru magistrat, accesati sectiunea tarife si consultatii.

ANUNT:

UNIVERSITATEA TITU MAIORESCU BUCURESTI anunta scoaterea la concurs, in perioada decembrie 2018 – februarie 2019, a mai multor posturi de asistent universitar, lector universitar, sef lucrari, conferentiar in cadrul Facultatii de Drept, Facultatii de Medicina, Facultatii de Psihologie si Facultatea de Stiintele comunicarii.

Solicitantii vor trebui sa depuna la dosar, printer alte documente, si  o adeverință de evaluare psihologică din care să rezulte că este apt să desfășoare activitate didactică în învățământul superior sau de cercetare științifică, eliberată de un cabinet de specialitate.

Evaluarea psihologica in vederea stabilirii aptitudinii pentru activitatea didactica se efectueaza de catre un psiholog specialist atestat in domeniul organizational, in cadrul unui cabinet psihologic autorizat, folosind metode si probe de testare psihologica licentiate, specifice domeniului psihologiei muncii.

Adeverinta de evaluare psihologica din care rezulta ca persoana este apta sa desfasoare activitate in invatamantul superior trebuie sa fie stampilata si timbrata conform legislatiei in vigoare. Pentru detalii privind costul evaluarii, accesati sectiunea tarife si consultatii.

ANUNT:

INSPECTORATUL PENTRU SITUATII DE URGENTA „DEALUL SPIRII” București-Ilfov (ISUBIF) desfășoară, în perioada 01-15.02.2019, cea de-a patra etapă de recrutare a persoanelor care doresc să devină voluntari, alaturi de pompierii profesionisti, echipajul ambulantelor SMURD. La dosarul de inscriere pentru voluntari ISU 2019 este necesar sa fie atasat si un aviz psihologic care va contine din partea psihologului clinician un profil psihologic cu recomandari la finalul evaluarii sau din partea psihologului cu competenta în aparare, ordine publica si siguranta nationala cu precizarea apt sau inapt pentru activitatile în cadrul unui serviciu de urgenta.
Doritorii își pot depune dosarele de înscriere, de luni până vineri, în intervalul 08:00-16:00, la sediul ISUBIF situat în Calea 13 Septembrie nr. 135. Detalii.