Consultanta HR/Consiliere angajati Bucuresti

Cabinetul nostru de psihologie ofera servicii de Consultanta HR/Consiliere angajati si este agreat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii – certificat nr.735/2018 pentru furnizarea de servicii psihologice in domeniul sigurantei transporturilor.

Consultanta HR/Consiliere angajati Bucuresti

Pentru a oferi beneficiarilor nostrii servicii eficiente si complete de Consultanta HR/Consiliere angajati Bucuresti, colaboram cu centrul medical autorizat pentru eliberarea fisei medicale pentru angajare, a fisei medicale permis auto, a fisei medicale portarma si a avizului medical pentru soferi profesionisti.

Consultanta HR/Consiliere angajatiConsultanta HR/Consiliere angajati

In urma desfasurarii procedurilor de testare psihologica a angajatilor, psihologul va intocmi un raport de evaluare la nivel de organizatie, care va cuprinde concluzii referitoare la aspecte ce tin de corectitudinea organigramei, specificitatea si actualitatea fiselor de post in raport cu cerintele nou aparute in organizatie, relatiile de comunicare si colaborare intre departamente, eficienta muncii depuse, fluctuatia de personal, existenta unui climat conflictual etc. Testarea psihologica periodica a angajatilor are rolul de a oferi suport pentru etapa de consultanta psihologica in domeniul HR si, dupa caz, oferirea de servicii de consiliere psihologica a angajatilor.

Consultanta psihologica in domeniul resurselor umane are impact :

–   La nivel individual – i se transmit persoanei evaluate strategiile necesare depasirii punctelor slabe, in vederea imbunatatirii performantei, se  lamuresc unele aspecte sensibile ale rezultatelor obtinute in urma evaluarii, putandu-se oferi si servicii periodice de consiliere psihologica a angajatilor.Consilierea psihologica a angajatilor are rolul de a reechilibra atat persoana implicata in procesul muncii, cat si compania ca entitate.

La nivel  organizational – in procesul de diagnoza, sustinere a angajatorilor in luarea de decizii privind utilizarea personalului, redistribuirea acestuia, acordarea de bonificatii, prevenirea si reducerea stresului si fluctuatiei de personal, organizarea muncii, optimizarea relatiilor psihosociale din colectiv. Consultanta psihologica in domeniul resurselor umane este benefica mai ales pentru analiza si prevenirea accidentelor de munca, intocmirea sau redefinirea fiselor de post, managementul conflictului etc.

Atat testarea psihologica a angajatilor, cat si consultanta psihologica in domeniul HR si consilierea psihologica a angajatilor ofera plus valoare pe termen lung atat la nivel economic, in ceea ce priveste productivitatea si profitul firmei, cat si la nivelul culturii organizatiei si climatului din companie.

APEL TELEOFNIC