Aviz Psihologic Ambarcațiuni Bucuresti

Cabinetul nostru de psihologie ofera servicii de Aviz Psihologic Ambarcațiuni si este agreat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii – certificat nr.735/2018 pentru furnizarea de servicii psihologice in domeniul sigurantei transporturilor.

Aviz Psihologic Ambarcațiuni Bucuresti

Pentru a oferi beneficiarilor nostrii servicii eficiente si complete de Aviz Psihologic Ambarcațiuni Bucuresti, colaboram cu centrul medical autorizat pentru eliberarea fisei medicale pentru angajare, a fisei medicale permis auto, a fisei medicale portarma si a avizului medical pentru soferi profesionisti.

AVIZ PSIHOLOGIC AMBARCATIUNI
Cabinetul Psihologic Mihaela Davidescu este autorizat de catre Ministerul Transporturilor pentru efectuarea de examinari psihologice in domeniul transporturilor navale maritime si fluviale. In cadrul cabinetului se efectueaza examinari psihologice pentru siguranta transporturilor si avizarea psihologica pentru diferite functii ale personalului din domeniul transporturilor maritime, cum ar fi ofiterii de punte, marinarii, comandantii de nave etc. Din domeniul psihologiei transporturilor face parte si examinarea psihologica pentru permisul de ambarcatiune, in urma careia se elibereaza avizul psihologic pentru conducator ambarcatiune de agrement cu motor sau/si vele.

Certificatul international de conducator de ambarcatiune de agrement sau “permisul de barca” se elibereaza de catre Autoritatea Navala Romana (ANR) in urma sustinerii unui examen de cunostinte specific , divizat pe clase, in functie de categoria de ambarcatiuni si zona in care va conduce beneficiarul permisului de ambarcatiune.
In vederea obtinerii certificatului de conducator ambarcatiune de agrement, candidatul trebuie sa faca dovada ca indeplineste urmatoarele cerinte:

  • sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea de ambarcatiuni, prezentand un certificat medical pentru conducere ambarcatiuni si un certificat psihologic apt conducator de ambarcatiune de agrement (consultati sectiunea tarife si consultatii avize), emis de catre un psiholog autorizat (aviz psihologic conducator ambarcatiune de agrement). Ambele documente, atat adeverinta medicala pentru conducator ambarcatiuni, cat si avizul psihologic permis de ambarcatiune trebuie sa fie emise cu cel mult 3 luni inainte de data inscrierii la examenul de cunostinte.

Optional, se poate oferi trimitere pentru efectuarea certificatului medical ambarcatiuni (adeverinta medicala) catre clinica STANDARDMED CENTER sau optati pentru efectuarea ambelor avize in cadrul clinicii, intr-o singura deplasare, intr-un program bine stabilit.
Avizul psihologic pentru conducator ambarcatiune de agrement cu motor si/sau vele va lua in considerare
potrivirea psihoaptitudinala a candidatului la conducerea de ambarcatiuni, respectiv examinarea psihologica a atentiei concentrate, distributive, reactivitatii si evaluarea psihologica a echilibrului dinamic emotional si personalitatii. De asemenea, evaluarea pentru certificatul psihologic pentru conducatorul de ambarcatiune va fi diferentiata in functie de clasa permisului de ambarcatiune, si anume: clasa D iti da dreptul de navigatie pe ape interioare si Dunare, clasa C iti permite sa navighezi pe mare, fara a depasi o distanta de min 6 m fata de coasta, clasa B ii da dreptul titularului sa conduca ambarcatiuni de agrement in zone maritime care sa nu depaseasca o distanta de maxim 12 m fata de coasta, iar clasa A certifica dreptul de a conduce ambarcatiuni de agrement pe ape interioare si in toate zonele maritime.

Certificatul medical pentru conducere ambarcatiune de agrement va pune accent pe masurarea acuitatii vizuale si auditive, mobilitatea membrelor si lipsa de probleme cardiace severe sau neurologice. Adeverinta medicala pentru conducator de ambarcatiuni, cat si certificatul psihologic conducator ambarcatiune de agrement sunt eliberate de medicul de familie si de un psiholog sau de o policlinica, conform legislatiei in vigoare. Avizul psihologic permis de ambarcatiune este timbrat cu timbru profesional, conform reglementarilor stabilite de catre Colegiul Psihologilor din Romania.

APEL TELEOFNIC