Selectie si evaluare personal Bucuresti

Cabinetul nostru de psihologie ofera servicii de Selectie si evaluare personal si este agreat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii – certificat nr.735/2018 pentru furnizarea de servicii psihologice in domeniul sigurantei transporturilor.

Selectie si evaluare personal Bucuresti

Pentru a oferi beneficiarilor nostrii servicii eficiente si complete de Selectie si evaluare personal Bucuresti, colaboram cu centrul medical autorizat pentru eliberarea fisei medicale pentru angajare, a fisei medicale permis auto, a fisei medicale portarma si a avizului medical pentru soferi profesionisti.

Evaluare psihologica si consultanta in domeniul resurselor umane

Recrutare si selectie de personal – implica localizarea, identificarea si alegerea dintre mai multi candidati a celor care corespund cel mai bine cerintelor posturilor pentru care exista deficit de personal. Selectia personalului presupune confruntarea dintre particularitatile postului de munca si particularitatile psihologice ale candidatilor, deci evaluarea psihologica a personalului si intocmirea unui profil psihologic de personalitate.

Evaluarea psihologica a personalului urmareste determinarea nivelului calitatilor aptitudinal-comportamentale necesare in raport cu specificatiile postului respectiv.

In functie de scopul si motivul evaluarii psihologice a personalului, aceasta se poate efectua in situatii de:

–         Selectie, angajare personal
–         Promovare in functie
–         Schimbarea functiei
–         Orientare si reorientare profesionala
–         Sesizare (nevoi specifice, incidente, accidente de munca)

In  urma evaluarii psihologice a angajatilor , se poate identifica nivelul de competenta psihologica atins de subiect in functie de solicitarile specifice activitatii profesionale desfasurate, iesind la iveala atat aspectele forte, cat si cele nevralgice, elaborandu-se astfel profilul psihologic.

Tipuri de evaluari:

–         Testare si evaluare psihologica la angajare (evaluare psihologica complexa, cu stabilirea profilului psihologic de personalitate)
–         Testari si evaluari psihologice ale angajatilor pentru determinarea profilului  vulnerabilitatii la stres la nivel organizational sau individual
–         Testare psihologica periodica a performantei angajatilor (in functie de specificul expunerii la riscuri si fisa postului)
–         Testare si evaluare psihologica a motivatiei, intereselor angajatilor/ Evaluarea psihologica a nivelului de satisfactie a angajatilor in organizatie
–         Testare si evaluari psihologice periodice ale personalului pentru implementarea cerintelor managementului de calitate privind resursele umane (standardul ISO 9001)
–        Evaluare psihologica a angajatilor pentru identificarea necesitatilor de dezvoltare personala si profesionala/identificarea necesitatii consilierii psihologice.

Profilul psihologic de personalitate va cuprinde aspecte ce vizeaza masurarea nivelului abilitatilor cognitive (evaluarea psihologica a atentie, masurarea coeficientului QI, examinarea psihologica a memeoriei, rationamentului, orientarea in spatiu, perceperea detaliilor), dar si evaluarea psihologica a personalitatii si comportamentului, capacitatii de decizie, capacitatii organizatorice, atitudinilor, nivelului de rezistenta la stres, evaluarea psihologica a nivelului de integritate, stabilitate emotionala, constiinciozitate, evaluarea psihologica a intereselor, strategiilor de coping cognitiv-emotional, masurarea nivelului de anxietate sau tendintelor depresive. De asemenea, profilul psihologic de personalitate va mentiona daca exista tendinte psihopatologice sau accentuari de personalitate.

APEL TELEOFNIC