Fise si avize medicale Bucuresti

Cabinetul nostru de psihologie ofera servicii de Fise si avize medicale si este agreat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii – certificat nr.735/2018 pentru furnizarea de servicii psihologice in domeniul sigurantei transporturilor.

Fise si avize medicale Bucuresti

Pentru a oferi beneficiarilor nostrii servicii eficiente si complete de Fise si avize medicale Bucuresti, colaboram cu centrul medical autorizat pentru eliberarea fisei medicale pentru angajare, a fisei medicale permis auto, a fisei medicale portarma si a avizului medical pentru soferi profesionisti.

Conform legislatiei in vigoare, in vederea angajarii, obtinerii permisului de conducere auto, obtinerii / prelungirii permisului port arma, evaluarii soferilor profesionisti / personalului care concura la siguranta circulatiei rutiere, candidatul trebuie sa fie apt atat psihologic, cat si medical.

In urma efectuarii consultatiilor medicale necesare, se va elibera fisa medicala sau avizul medical, dupa caz (fisa de aptitudine – medicina muncii angajare, control periodic, fisa medicala tip pentru obtinerea permisului de conducere auto / preschimbarea permisului de conducere auto, certificatul medical pentru obtinerea permisului de port arma, avizul medical pentru soferi profesionisti / functii implicate in siguranta circulatiei rutiere).

In vederea obtinerii sau prelungirii valabilitatii (vizarii) permisului port arma, certificatul medical eliberat de unitatea specializata va specifica aptitudinea pentru autorizarea de a detine, a purta si a folosi arme si munitii. Certificatul medical tip permis port arma va fi depus in termen de cel mult 6 luni de la data obtinerii.

Examinarile medicale pentru toate specialitatile necesare avizarii si incheierii fisei medicale auto, a fisei medicale portarma si a fisei medicale detectiv particular, au loc in intervalele prestabilite, fisa medicala eliberandu-se in aceeasi zi, fiind necesara o singura deplasare. Formularele tip (care includ consultatiile medicale obligatorii) sunt puse la dispozitia beneficiarilor gratuit, la sediul centrului medical.

PROGRAM FISE MEDICALE:

Marti, Joi – 16:00 – 19:00

PROGRAMARI: 0720.897.325 / 0771.750.060

Adresa: Int. Baba Novac nr.4A, Sector 3, Bucuresti (Clinica Rommed 2000).

TARIF SERVICII MEDICALE:

  • Fisa medicala obtinere permis de conducere: 180 RON / Aviz psihologic permis auto: 100 RON (eliberare pe loc)
  • Fisa medicala obtinere / prelungire permis portarma: 200 RON / Aviz psihologic permis portarma: 130 RON (eliberare pe loc)
  • Fisa medicala atestare detectiv particular: 190 RON / Aviz psihologic detectiv particular: 100 RON (eliberare pe loc)
  • Certificat medical permis ambarcatiune: 130 RON / Aviz psihologic permis ambarcatiune: 100 RON (eliberare pe loc)
  • Fisa medicala angajare: 150 RON (tariful difera in functie de specificul postului)
APEL TELEOFNIC