Pret aviz psihologic Bucuresti Bucuresti

Cabinetul nostru de psihologie ofera servicii de Pret aviz psihologic Bucuresti si este agreat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii – certificat nr.735/2018 pentru furnizarea de servicii psihologice in domeniul sigurantei transporturilor.

Pret aviz psihologic Bucuresti Bucuresti

Pentru a oferi beneficiarilor nostrii servicii eficiente si complete de Pret aviz psihologic Bucuresti Bucuresti, colaboram cu centrul medical autorizat pentru eliberarea fisei medicale pentru angajare, a fisei medicale permis auto, a fisei medicale portarma si a avizului medical pentru soferi profesionisti.

Pret aviz psihologic Bucuresti

Conform legislatiei in vigoare, in vederea angajarii, obtinerii permisului de conducere auto, obtinerii / prelungirii permisului port arma, evaluarii soferilor profesionisti / personalului care concura la siguranta circulatiei rutiere, candidatul trebuie sa fie apt atat psihologic, cat si medical.

In urma efectuarii consultatiilor medicale necesare, se va elibera fisa medicala sau avizul medical, dupa caz (fisa de aptitudine – medicina muncii angajare, control periodic, fisa medicala tip pentru obtinerea permisului de conducere auto / preschimbarea permisului de conducere auto, certificatul medical pentru obtinerea permisului de port arma, avizul medical pentru soferi profesionisti / functii implicate in siguranta circulatiei rutiere).

In vederea obtinerii sau prelungirii valabilitatii (vizarii) permisului port arma, certificatul medical eliberat de unitatea specializata va specifica aptitudinea pentru autorizarea de a detine, a purta si a folosi arme si munitii. Certificatul medical tip permis port arma va fi depus in termen de cel mult 6 luni de la data obtinerii.

Examinarile medicale pentru toate specialitatile necesare avizarii si incheierii fisei medicale auto, a fisei medicale portarma si a fisei medicale detectiv particular, au loc in intervalele prestabilite, fisa medicala eliberandu-se in aceeasi zi, fiind necesara o singura deplasare. Formularele tip (care includ consultatiile medicale obligatorii) sunt puse la dispozitia beneficiarilor gratuit, la1 sediul centrului medical.

Programul nostru – Pret aviz psihologic Bucuresti

PROGRAM FISE MEDICALE:

Luni, Marti, Joi – 15:30 – 18:30

 Miercuri, Vineri – 09:00 – 11:30

PROGRAMARI: 0722.435.435

Adresa: B-dul Carol I nr.45, parter, ap.5, sector 2 Bucuresti (Clinica Standardmed Center).

TARIF SERVICII MEDICALE:

  • Fisa medicala angajare: 70 RON (tariful difera in functie de specificul postului)
  • Fisa medicala obtinere permis de conducere: 135 RON
  • Fisa medicala preschimbare permis de conducere: 135 RON
  • Fisa medicala obtinere permis portarma: 150 RON
  • Fisa medicala prelungire permis portarma: 150 RON
  • Fisa medicala atestare detectiv particular: 150 RON
APEL TELEOFNIC